{variable name="tagline" label="Tagline" tab="Tekst header" type="text"}{/variable} Watergevulde waterzakken testgewichten Eemshaven Groningen CN Hijstechniek

Testen met water gevulde gewichten

Dynamic Load Testing Services

Coops & Nieborg Hijstechniek Hijsgereedschappen, tuigerij zeilmakerij met graanschotafdichtingen, Keuringen, momentsleutels en kranen, kranen en takels, en verhuur testgewichten

'Turn-key' oplossingen voor al uw belastingtests. 

Testen met met water gevulde gewichten biedt meerdere voordelen. Het systeem biedt flexibiliteit door continue controle en bewaking van de toegepaste belasting, waardoor het een veilige en betrouwbare oplossing is. Ook het transport is veel effectiever dan met conventionele vaste gewichten.


Dynamic Load Testing biedt snelle, kosteneffectieve en veilige oplossingen voor het testen van kranen en andere dragende constructies op vele locaties zoals de Eemshaven bij Delfzijl. Dit geldt voor de periodieke inspecties van uw offshore en onshore kranen, maar ook voor loadtests na reeving en spooling services van kabels. Wij hebben de mogelijkheid om het gehele pakket op locatie aan te bieden, zodat uw werkzaamheden niet langer dan nodig worden onderbroken. 


Na afronding van het onderhoud, heruitrusting of uitbreiding van uw kranen kunnen wij direct beginnen met de loadtestprocedure. Naast de eigenlijke testgewichten leveren wij gecertificeerde, zeer ervaren technici, tuigplannen, digitale lastmeetapparatuur en tuigapparatuur. Door nauwe samenwerking met meerdere transportbedrijven kunnen wij ook alle bijbehorende transporten verzorgen. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de lokale veiligheidsvoorschriften.


Wij kunnen u ook helpen met koppelbare testgewichten.


Brochure(s)

Bespreek de mogelijkheden

Neem contact op met de specialisten van CN Hijstechniek als u meer wilt weten over belastingtesten met waterzakken.


Luuk
Huisman

Ralph
Kliphuis

+31 (0)598 422 106