{variable name="tagline" label="Tagline" tab="Tekst header" type="text"}{/variable} CN Hijstechniek

Waterzakken & testgewichten

Diverse samenstellingen mogelijk

Coops & Nieborg Hijstechniek Hijsgereedschappen, tuigerij zeilmakerij met graanschotafdichtingen, Keuringen, momentsleutels en kranen, kranen en takels, en verhuur testgewichten

Verhuur van waterzakken

Ons verhuurpakket bestaat uit waterzakken en testgewichten, we hebben diverse waterzakken op voorraad liggen in Zuidbroek, elk met een eigen maximale capaciteit. U kunt deze zakken huren met of zonder begeleiding van een professionele engineer. Naast de waterzakken verhuren wij ook de bijbehorende sluitingen, hijsstroppen, unsters en waterpompen.

Verhuur van testgewichten

Ook verhuren wij stalen testgewichten,we hebben twee sets koppelbare gewichten van vijf ton, deze bestaan uit twee gewichten van 1.500 kilo en twee van 1.000 kilo, waarvan de bovenste is gevuld met 20 gewichten van elk 25 kilo. Daarnaast hebben we losse gewichten van 250 kilo. Zo zijn er diverse samenstellingen te maken om tot het juiste testgewicht te komen. Voor de grotere tests hebben negen vijf tons gewichten die weer te koppelen te zijn tot één gewicht van vijfenveertig ton.


Bespreek de mogelijkheden

Neem contact op met de specialisten van CN Hijstechniek als u meer wilt weten over .


Luuk
Huisman

Ralph
Kliphuis

+31 (0)598 422 106