CrosbyIP hijsklemmen en kettingwerk

Hoewel Crosby pas in mei 2005 het merk CrosbyIP met hijsklemmen begon te promoten, staan de IP-klemmen al sinds lange tijd voor innovatie, kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector kent IP de vereisten voor kwaliteitsvolle hijsklemmen.

Geen ander merk dan de CrosbyIP-hijsklemmen kunnen u hetzelfde niveau van knowhow en kwaliteit bieden dat u nodig hebt voor uw dagelijkse hijstoepassingen. Het is onze doelstelling CrosbyIP-klemmen wereldwijd te promoten als de beste hijsklemmen.

De hoogwaardige CrosbyIP-klemmen zijn ergonomisch (kleiner, lichter en compacter) ontworpen om een uitstekende gebruiksvriendelijkheid te bieden zonder in te boeten aan kracht en duurzaamheid.

Hijsklemmen en hun toepassing

CrosbyIP-hijsklemmen zijn beschikbaar in verschillende modellen om het hijsen en verplaatsen van staalplaten en andere materialen voor verschillende industriële toepassingen mogelijk te maken. Deze industriële toepassingen omvatten onder andere scheepsbouw, offshorewerkzaamheden, luchtvaart, bouw en metaalverwerking.

Meer informatie over hijsklemmen van CrosbyIP?

Neem voor meer informatieijsklemmen / kettingwerk van CrosbyIP met Ralph Kliphuis of Luuk Huisman (0598 422106).

Catalogi (in PDF):
Crosby IP (special) clamps

Bekijk de productfolder van CrosbyIP. Voor bijna elk te hijsen object is er een speciale platenklem. Voor het tillen en verplaatsen van verticale last.

Crosby IP kettingwerk / platenklemmen
Crosby IP kettingwerk / platenklemmen
Crosby IP kettingwerk / platenklemmen