Test trekbank

Coops en Nieborg Hijstechniek heeft een zeer moderne trek- testbank in gebruik genomen. Deze bank heeft een capaciteit van 120 ton en is geheel computer gestuurd.

Trek- en breukproeven

Met deze bank kunnen wij trek- en breukproeven voor onze klanten uitvoeren die digitaal worden vastgelegd. Naast het meten van de uitgeoefende kracht kunnen wij ook de eventuele rek van de te testen artikelen meten. Voor het loadtesten van speciale hijsgereedschappen is dat zeer belangrijk, uiteindelijk is het belangrijker te weten wanneer iets begint te rekken doordat de vloeigrens is bereikt, dan dat men weet wanneer iets breekt.

Koppeling met certificaten systeem

De trek- testbank is gekoppeld aan ons certificaten systeem, door het uniek certificaatnummer in te voeren zal de bank zichzelf instellen op de juiste proeflast. Resultaten van de proeven worden overzichtelijk in beeld gebracht door het weergeven van twee grafieken. Deze grafieken kunnen rechtstreeks vanaf de bank verstuurd worden naar de klanten. Indien gewenst kunnen klanten inloggen om de test live te volgen. Als extra service is het mogelijk een camera tijdens de proef mee te laten lopen. Ook dit is live te volgen.

Meer informatie over onze trekbank / testbank?

Neem voor meer informatie over deze trekbank contact op met Ralph Kliphuis of Luuk Huisman (0598 422106).

Test trekbank met een capaciteit van 120 ton (Groningen, Friesland, Drenthe, Eem