{variable name="tagline" label="Tagline" tab="Tekst header" type="text"}{/variable} Trekbank voor trek- en breukproeven CN Hijstechniek

Test trekbank

Maximale capaciteit van 120 ton

Coops & Nieborg Hijstechniek Hijsgereedschappen, tuigerij zeilmakerij met graanschotafdichtingen, Keuringen, momentsleutels en kranen, kranen en takels, en verhuur testgewichten

CN Hijstechniek BV heeft een zeer moderne trek- testbank. De bank heeft een capaciteit van 120 ton en is geheel computer gestuurd.


Trek- en breukproeven

Met deze bank kunnen wij trek- en breukproeven voor onze klanten uitvoeren die digitaal worden vastgelegd. Naast het meten van de uitgeoefende kracht kunnen wij ook de eventuele rek van de te testen artikelen meten. Voor het loadtesten van speciale hijsgereedschappen is dat zeer belangrijk, uiteindelijk is het belangrijker te weten wanneer iets begint te rekken doordat de vloeigrens is bereikt, dan dat men weet wanneer iets breekt.


Koppeling met ons certificaten systeem

De trek- testbank is gekoppeld aan ons certificaten systeem, door het uniek certificaatnummer in te voeren zal de bank zichzelf instellen op de juiste proeflast. Resultaten van de proeven worden overzichtelijk in beeld gebracht door het weergeven van twee grafieken. Deze grafieken kunnen rechtstreeks vanaf de bank verstuurd worden naar de klanten. Indien gewenst kunnen klanten inloggen om de test live te volgen. Als extra service is het mogelijk een camera tijdens de proef mee te laten lopen. Ook dit is live te volgen.


Bespreek de mogelijkheden

Neem contact op met de specialisten van CN Hijstechniek als u meer wilt weten over trekbank en testbank.


Luuk
Huisman

Ralph
Kliphuis

+31 (0)598 422 106