{variable name="tagline" label="Tagline" tab="Tekst header" type="text"}{/variable} Gunnebo Industries AB CN Hijstechniek

Gunnebo Industriers AB

Coops & Nieborg Hijstechniek Hijsgereedschappen, tuigerij zeilmakerij met graanschotafdichtingen, Keuringen, momentsleutels en kranen, kranen en takels, en verhuur testgewichten

Al jaren werkt Gunnebo aan het verbeteren van de flexibiliteit, efficiƫntie en toegevoegde waarde van hun producten en streven zij ernaar de kosten te minimaliseren. Het hijssysteem staat bekend om de duurzaamheid en kwaliteit. Of de werkomgeving warm of koud is, het systeem staat garant voor veiligheid en functionaliteit mits er wordt gehesen volgens de gebruiksaanwijzing.


Elke dag worden er over de hele wereld miljoenen tonnen materiaal geladen, gelost of gedistribueerd. Elk moment van de dag is er wel ergens een hijsproject te vinden. De logistieke sector vormt de aders die het hart laten kloppen. Gunnebo heeft voor zowel hijsen als sjorren goede concepten ontwikkeld. De sjorsystemen van hoge kwaliteit zorgen er voor dat de gebruiker de zekerheid heeft dat de goederen op hun plek blijven, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.


Gunnebo ontwikkelt al jaren producten die voldoen aan de strikte regelgeving van de offshore olie & gas industrie. De werkcondities zijn zwaar. Gunnebo heeft ervoor gezorgd dat de producten onder zware omstandigheden ook gemakkelijk in gebruik zijn. Verder heeft Gunnebo een ISO 14001:1996 en een ISO 9001:2000 goedkeuring ontvangen op het gebeid van milieu en kwaliteitsmanagement. De goedkeuring is op alle afdelingen in Zweden van toepassing. De systemen zijn gecertificeerd door Lloyd's Register.


Brochure(s)

Bespreek de mogelijkheden

Neem contact op met de specialisten van CN Hijstechniek als u meer wilt weten over Gunnebo Industries AB.


Luuk
Huisman

Ralph
Kliphuis

+31 (0)598 422 106