{variable name="tagline" label="Tagline" tab="Tekst header" type="text"}{/variable} CN Hijstechniek

Terrier Lifting Clamps and Equipment

Coops & Nieborg Hijstechniek Hijsgereedschappen, tuigerij zeilmakerij met graanschotafdichtingen, Keuringen, momentsleutels en kranen, kranen en takels, en verhuur testgewichten

Al meer dan 30 jaar is Terrier een wereldwijd bekend merk dat staat voor hoogwaardige hijsoplossingen en -services.


Absolute veiligheid

Absolute veiligheid en veilig hijsen heeft de hoogste prioriteit bij Terrier Lifting Clamps BV. Alle Terrier hijsklemmen zijn getest op 2 keer de toegestane werklast. Terrier hijsklemmen zijn ontworpen met een breekfactor van maar liefst 5 keer de toegestane werklast. Iedere klem heeft voor extra veiligheid een rode signaalkleur op het hijsoog en de hefboom en is voorzien van een testcertificaat. Zorg voor u Terrier klemmen gebruikt dat u onze gebruikshandleiding en de veiligheidsinstructies leest op pagina’s 6 en 7 van het gedeelte ‘Veilig hijsen’.


Gegarandeerde krachtige kwaliteit uit Nederland

Terrier kwaliteitshijsklemmen verzekeren goede prestaties en een lange levensduur. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een “heavy duty” gelaste behuizing. Door het lichtgewicht en gestroomlijnde ontwerp zijn ze gemakkelijker te hanteren. Terrier hijsklemmen voldoen aan alle normen en eisen, zoals de Europese norm NEN 13155, de Amerikaanse norm ASME B30.20-2010, de Australische norm 4991 en de Europese machinerichtlijn 2006/42/EC.


Snelle en flexibele levering en service

Terrier Lifting Clamps BV garandeert een snelle en flexibele levering van standaard hijsproducten, maar ook van speciale hijsproducten. Terrier Lifting Clamps BV biedt een snelle, deskundige en professionele salesservice en aftersales reserveonderdelen service. Daarnaast biedt Terrier Lifting Clamps BV specifieke technische, sales- en of toepassingstrainingen op verzoek en waar nodig.


Moderne productie, innovatie en technische know-how

Terrier hijsklemmen zijn sterk gericht op innovatie. Wij kunnen u helpen met bijna iedere speciaal gemaakte klem of hijsproduct. De productiefaciliteiten voor de productie van Terrier hijsklemmen zijn uitgerust met zeer moderne machines voor een efficiënte productie op een constant hoogwaardig niveau. De technische know-how heeft het hoogste niveau volgens de laatste normen en eisen in de industrie.Brochure(s)

Bespreek de mogelijkheden

Neem contact op met de specialisten van CN Hijstechniek als u meer wilt weten over .


Luuk
Huisman

Ralph
Kliphuis

+31 (0)598 422 106