{variable name="tagline" label="Tagline" tab="Tekst header" type="text"}{/variable} Inspectie en keuring van kranen CN Hijstechniek

Inspectie en keuring van kranen

Hijskranen moeten minimaal jaarlijks worden geïnspecteerd

Coops & Nieborg Hijstechniek Hijsgereedschappen, tuigerij zeilmakerij met graanschotafdichtingen, Keuringen, momentsleutels en kranen, kranen en takels, en verhuur testgewichten

Inspectie en keuring van kranen

Alle hijs- en hefwerktuigen waaronder de hijskranen moeten minimaal jaarlijks worden geïnspecteerd. Gezien de omvang van deze installaties spreekt het voor zich dat de inspectie veelal op locatie gebeurt. Voor deze werkzaamheden heeft CN Hijstechniek BV een team servicemonteurs en keurmeesters bij de weg met goed uitgeruste bussen en hoogwerkers.


Storingen aan kranen

Storingen aan kranen en hijsinstallaties kan CN Hijstechniek BV op werkdagen snel en efficiënt oplossen. 

Ook buiten de reguliere werktijden kunnen wij u in overleg tot dienst zijn.


Rapportage

Rapportage gebeurt altijd via een digitaal inspectierapport, waarmee we direct de klant/gebruiker informeren omtrent de staat van onderhoud. Dezelfde rapportage dient om u te adviseren omtrent noodzakelijke en aanbevolen reparaties middels een offerte. Als extra kunnen wij ook uw kranen keuren volgens NEN 3140. Na uitvoering van de reparaties wordt het betreffende hijswerktuig goedgekeurd en het kraanboek bijgewerkt. Zodra de kraan weer gekeurd moet worden nemen wij van tevoren contact met u op om dit in te plannen.


Servicecontract

Het afsluiten van een servicecontract biedt als voordeel dat uw kraan periodiek wordt onderhouden en daar waar nodig gerepareerd. Schade als gevolg van stilstand blijft hierdoor tot een minimum beperkt en waarborgt de veiligheid van de gebruiker en zijn omgeving.


Deskundig Amtek keurmeesters

De keuring wordt uitgevoerd door een  Amtek keurmeester, deze keurmeester worden jaarlijks geauditeerd door Aboma op kennis en kunde van de huidige regels.

De inspectie is alleen gericht op inspectie en hierbij wordt aangegeven welke items zijn goedgekeurd, wat voor reparatie in aanmerking komt en wat is afgekeurd. Indien het item is goedgekeurd wordt het door u meegeleverde, originele certificaat op de achterzijde afgetekend. Kleine reparaties kunnen in overleg met u meteen uitgevoerd worden


Onderhoudsbeurt = kostenbesparing

Daarnaast bestaat de herkeuring naast de bovengenoemde inspectiewerkzaamheden uit een complete onderhoudsbeurt waar de extra kosten veelal beperkt blijven tot de verbruikte artikelen.


Bespreek de mogelijkheden

Neem contact op met de specialisten van CN Hijstechniek als u meer wilt weten over inspectie en keuring van kranen.


Luuk
Huisman

Ralph
Kliphuis

+31 (0)598 422 106